Karaköprü'de Coşkulu Seçim Bürosu Açılışı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü'de açtığı seçim bürosun açılışı

Karaköprü'de Coşkulu Seçim Bürosu Açılışı
Video için play'e tıklayın

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürürken, Karaköprü'de seçim bürosu açtı. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışı yoğun katılımlı olurken, coşkulu bir kalabalıkla adeta miting havası oluştu.

Seçim bürosu açılışına ev sahibi Başkan Metin Baydilli'nin yanı sıra, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl eski Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ak Parti İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, İl Gençlik Kolları Başkanı M. Salih Saraç, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe teşkilatı üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli coşkulu kalabalığa teşekkür ederken, Karaköprü'nün 24 Haziran seçimleri için kararını vermiş olduğunu söyledi.

Başkan Baydilli şöyle konuştu:

"24 Haziran seçimi için çalışmaların başlamasıyla hep birlikte sahaya indik ve gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü 24 Haziran sadece normal bir seçim değil, mazlum Müslümanların, Suriye'de vatanını terk etmek zorunda kalan insanların, Arakan'da zulme uğrayan, Filistin'de şehit olan Müslümanların seçimidir. Recep Tayyip Erdoğan ümmetin lideridir ancak onu 2002'den bu yana seçmenizin nedeni yaptığı büyük hizmetlerdir. Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılmayan hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam edecek. Eğitimde çok önemli adımlar atıldı ve Şanlıurfa'da da çok sayıda derslik yapıldı. Bunun dışında yollar yenilendi duble oldu, yol medeniyetse Ak Parti medeniyeti ayaklarımıza getirdi. Sağlıkta da önemli hizmetler ve hastaneler yapıldı. Sağlık ücretsiz hale geldi ve Şanlıurfa sağlık anlamında hak ettiği yere geliyor. Ak Parti'nin yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu görmemiz gerekir. Bizim 24 Haziranda bu ülkeyi karıştırmak isteyenlere, bölmek isteyenlere ve ülkenin gelişmesini istemeyenlere iyi bir ders vermemiz gerekiyor. Bugün seçim bürosu açılışında bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerimize ve tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum."

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Ak Parti olarak birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirterek, "Yerel yöneticiler olarak harıl harıl çalıştığımızı, milletimizin emrinde olduğumuzu, Şanlıurfa'yı Türkiye'de marka şehir haline getirdiğimize hepiniz şahitsiniz. Başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var, biz onunla birlikte hareket ediyoruz. Bugüne kadar her seçimde oy verdiniz çünkü Türkiye büyüsün, gelişsin ve Dünya'da sayılı ülkeler arasında yer alsın istediniz. 24 Haziran seçimleri de çok önemli ve gelişimin devamı, hizmetlerin artarak devam etmesi için yine Şanlıurfa'dan milletvekillerimizi ve reisimizi güçlü bir şekilde göndermemiz gerekiyor" dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, milletin artık kararını istikrardan yana verdiğine dikkat çekerek şunları söyledi: "Belediye Başkanımız Karaköprü'de çok güzel hizmetler yapmış ve yapmaya devam ediyor. Hizmetlerin devam etmesi, birlik ve beraberliğin sürmesini istiyorsak 24 Haziran’da biz de güçlü olmalıyız. Ben bu seçim bürosunu kazandıran Metin Başkanımızı tebrik ediyorum."

Ak Parti Eski İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsederek, "24 Haziran gecesi tüm ümmet ve mazlumların gözü Türkiye'de olacak, Recep Tayyip Erdoğan'da olacak. O yüzden ufak tefek sıkıntılara takılmadan 24 Haziran'da dünya liderine partimize güçlü destek vermeliyiz" diye konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Baydilli'nin açtığı seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyerek, 24 Haziran seçimlerinin sadece kendilerini değil gelecek nesilleri , İslam coğrafyasını ve Türkiye'yi umut olarak gören halkları da ilgilendirdiğini ve önemli olduğunu dile getirdi.

Ak Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Türkiye'deki birlik ve beraberliğin birilerini rahatsız ettiğini kaydederek,"Biz Cumhurbaşkanımızı asla yalnız bırakmayacağız ve ondan vazgeçmeyeceğiz. Ak kadroları güçlü tutmak bizim boynumuzun borcudur" diyerek 24 Haziran seçimlerinde yüksek bir oy oranıyla çıkmaları gerektiğini belirtti.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise tüm Ak kadrolar olarak Ramazan boyunca çalıştıklarını, 24 Haziranın önemini anlattıklarını aktardı. başkan Aksoy, "Lideri Recep Tayyip Erdoğan olan bizler her zaman başı dik, alnı ak olarak yürüyeceğiz. İnşallah bu seçimde de sandıkları hep birlikte patlatacağız" dedi.

Ak Parti İl Kadın Kolları başkanı Demet Saatçi Güven de Ak Kadınlar olarak ilk günden beri sahada çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydederek, gelecek nesiller için 24 Haziran seçiminden de güçlü çıkmaları gerektiğine işaret etti.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı M. Salih Saraç, her zaman gençliğin yanında olan ve gençliğin içinden gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye hizmetleri ve açtığı seçim bürosu için teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

14 Haz 2018 - 18:13 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.