Karaköprü Kurban Bayramına Hazırlanıyor

Karaköprü Belediyesi Kurban Bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı koşullarda kurban kesimi için kesim alanlarında temizlik ve dezenfekte çalışması

Karaköprü Kurban Bayramına Hazırlanıyor
Video için play'e tıklayın

Karaköprü Belediyesi, halkın temiz ve sağlıklı ortamda kurban kesmelerini sağlamak için kurban kesim ve satış yerlerinde gerekli çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kesim yerlerinde oluşması muhtemel çevre kirliliğini önlenmek ve daha steril bir ortamda kurban kesimi yapılmasını sağlamak için kesim yerlerinde yıkama ve dezenfekte çalışması yaptı.

Ekipler, ilçe genelindeki tüm kurban kesim yerlerinin temizliğini bayram öncesi bitirmek için çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için bayram namazı sonrası camilerde ve kurban kesim alanlarında kurban poşeti dağıtımı yapılacak.

Kurban Bayramı süresince Karaköprü Belediyesi kaçan kurbanlık yakalamak için kendi bünyesinde 'boğa timi' kurdu. 24 saat hizmet verecek olan tim olası kurban firarlarını önlemek için nöbet tutacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kurban Bayramı öncesi belediye olarak tüm önlemleri aldıklarına dikkat çekerek, "Bayram öncesi her yıl olduğu gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda temizlik personelimiz kurban kesim yerlerinde temizlik çalışmaları yaparak bu alanları kurbana hazırlıyor. Ayrıca vatandaşlarımızın huzurlu, mutlu bir bayram geçirmesi için belediye olarak bayram süresince ekiplerimiz 7/24 çalışacak. Vatandaşlarımızdan ricamız kurban keserken oluşacak çöpleri dağıtacağımız kurban poşetlerine veya çöp konteynerlerine bırakarak personelimize yardımcı olmalarıdır. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve güzel bir bayram geçirmesini diliyorum" dedi.

Öte yandan, vatandaşlar olası kurban firarlarını ve temizlik taleplerini 444 9 657 numaralı Karaköprü Belediyesi Beyaz Masa birimine bildirebilecek.

HABER MERKEZİ

08 Ağu 2019 - 09:15 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.