Karageçili Yeni Yapılacak Seçimde İddialı

14 Ocak 2018 tarihinde seçime gidecek olan Şanlıurfa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Osman Karageçili tekrardan aday olacağını ve yapılacak

Karageçili Yeni Yapılacak Seçimde İddialı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odasında seçimden dolayı hareketlilik başladı. 14 Ocak 2018 tarihinde seçime gidecek olan ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın mevcut başkanı Osman Karageçili tekrardan aday olacağını belirtti. 4 yıldan beridir başkanlık ettiği odada büyük işlere imza attıklarını söyleyen Karageçili, bugünden itibaren de esnafının ve üyelerinin hizmetinde olduğunu ve onlar için her türlü gayreti ve çalışmayı devam ettireceğini söyledi. Başka adaylarında olduğunu dile getiren Osman Karageçili, bu süreçte diğer adaylara da başarılar dilediğini ne olursa olsun kardeşlik ve dostluk içinde geçmesi temennilerinde bulundu.

Öte yandan 4 yıllık süreçte birçok çalışmaya ve hizmete imza attıklarını söyleyen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karageçili, taksi esnafları olsun, servis esnafları olsun ve daha birçok üyelerinin sorun ve sıkıntısını giderdiğini ve gidermeye de devam edeceklerini söyledi. Seçim sürecinin yoğun bir tempo ile geçeceğini söyleyen Osman Karageçili, bu konuda da toplamda 5 bin 400 olan üyelerine tek tek gideceklerini söyledi.

‘En yüksek kalitede halka hizmet etmeye çalışıyoruz’

Daha esnafları için birçok proje ve çalışmalarında yapıldığını söyleyen Karageçili, “Dört yıldır oda başbakanıyız bu süre içinde esnafımıza yaptığımız hizmetler tek tek anlatacağım size esnaflarımızı ziyaret etik esnaflarımızla birlikte oturduk. Sorunları yerinde dinledik biz koltukta oturmadık dört yıl içerisinde Şanlıurfa’ya ilk geldiğimizde ilk hedefimiz taksi sektörü ve kaliteli olması için ilk ondan başladık. Şanlıurfa da Türkiye genelinde en yüksek ve kaliteli bir şekilde halka hizmet etmekte ve son model arabalarla bu işi yapıyorlar esnaflarımız sağ olsun bizi dinlediler arabaları değiştirdiler. Hem emniyet teşkilatımızla hem de Büyükşehir beledîmsiyle yaptığımız güzel bir çalışma oldu ve kaliteyi yükseltmeye çalıştık. Taksi sektöründe şuanda herhangi bir sıkıntı yok. Her zaman esnaflarımızın yanındayız.” dedi.

‘Servisçilikte korsancılığı engellemek her çalışmayı yaptık’

“Bundan sonra Şanlıurfa da öğrenci personel taşımacılığı yapan ve biz geldiğimizde Urfa da korsanlık başını alıp gitmişti Urfa da servisçilik sıfır noktasındaydı.” Diyen Osman Karageçili, “Biz bütün esnaflarımızı ve bütün firmaları tek tek ziyaret ettik toplantılar yaptık kendimize göre kedileriyle görüştük ve plakaları belirlemek için belediye başkanıyla birlikte çalışmalar yaptık. Korsancılığı engellemek için emniyet teşkilatımızla ve belediye ile birlikte buna çok önem verdik. Korsancılığı önlediler ve sayıyı bin atı yüze çıkardık ve şuanda Şanlıurfa da bin altı yüz servisle Şanlıurfa’ya hizmet vermektedir. En önemli görev büyükşehir belediye başkanına düşmekte plakların kontrol ve doldurulması ilgili tabi büyükşehir ile bazı sıkıntılarımız oluyor esnafımızla ilgili tabi biz her zaman esnafımızın arkasındayız haklı olan yerde duracağız ve durmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

‘Dijital kart sınavlarını Şanlıurfa’da yaptırmaya başladık’

“Şanlıurfa’daki kamyoncu arkadaşlarımız için bir dijital kart için Gaziantep gidiyorlardı zaten her şeyimiz Gaziantep’e gidiyor biz bunun için yazımlaşmalarımızla bakanlıkla, federasyonla birlikte üç yıldan beridedir Şanlıurfa da vermeye başladık.” Cümlesini kullanan Osman Karageçili, “SRC’e 1,2, 3ve 4 içinde aynı şeyleri yaptık sürekli gündemde tutuk ve dördüncü aydan beri Şanlıurfa da bunlar yapılmaktadır. Bunun için bakanlık ve federasyonla başkanımızla birlikte çalışmalarımız oldu ve Milli Eğitime devre edildi.” Diye konuştu.

‘SRC 5 ile alakalı Bakandan söz aldık’

“Bir diğer konu ise SRC’ e 5 olan oda başka yerlerde sınavları oluyor bunu da geçen sayın bakanımız Şanlıurfa’ya geldiğinde kendilerin iletim ve sayın bakanımız bize 2018 de Şanlıurfa da üç defa yapılacak dedi bu konuda da söz aldık kendilerinden. Bir diğeriyse en sıkıntılı belgemiz kabir belgesi zaten üç yıldan beridedir bununla ilgili çalışmalarımız var. Toplantılara katıldık Federasyon Başkanımız, Gümrük Ticaret Başkanımız ve Ulaşım Bakanımız birlikte çalışmalarımız oldu buda sonuç vardı ve pek yakında fiyatlarımızda yüzde eli bir indirim olacak buda esnaflarını bir müjdesi olacaktır.” İfadelerini kullandı.

‘Seçim günü bütün esnaf arkadaşımızı seçime davet ediyoruz’

“Bir diğer sorunumuz ise özel halk şoförlerimizle görüştük Şanlıurfa da bir sorundu gidermek için bazı çalışmalarım oldu kartlı sisteme geçtik aynı zaman da paralı olacak.” Siyen Karageçili, “Esnaflarımız bu konularda duyarlı ama büyükşehir belediyesiyle bazı sıkıntılarımız oluyor. Önümüzde seçim var biz dört yıldır görevdeyiz 01.14.2018 de seçimimiz var biz buradan bütün esnaf arkadaşlarımızı secim günü seçime davet ediyoruz. Ayrıca seçimin güzel geçmesi için elimizden geleni yapacağız inşallah ve bütün adaylara başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Haber: Mehmet Kaması

14 Ara 2017 - 09:13 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.