İntiharı Uzman Çavuş Engelledi

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde ailevi sorunlarından dolayı intihar etmek isteyen 15 yaşındaki kızın intiharını yoldan geçen uzman çavuş engelledi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Sırrın Mahallesi’nde bulunan DSİ Kanalı’na 15 yaşındaki ismi öğrenilemeyen bir kız atlamak istedi. Bu sırada yoldan geçen uzman çavuş ise durumu görerek kızı intihar etmemesi için ikna etti. Kız, çıktığı demir parmaklıklardan geri inemeyince sulama kanalına düşmemesi için çevredeki vatandaşlarca demir parmaklıklara iple bağlandı. Daha sonra durum itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri demir parmaklıkları keserek kızı sağlık ekiplerine teslim etti. Öte yandan kızın aile sorunlarının olduğu ve çevredeki vatandaşların iddiası üzerine daha önce de aynı yerde birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

İntihardan vazgeçirilen 15 yaşındaki kız olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü.

05 Haz 2019 - 19:57 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.