Hırsızın Rahatlığı Pes Dedirtti! İşte O Görüntüleri

Şanlıurfa'da bir iş yerine giren hırsız bir elektrik kablosu ve tamir malzemelerini çaldı. İşyerindeki güvenlik kamerası o anları saniye saniye

Hırsızın Rahatlığı Pes Dedirtti! İşte O Görüntüleri
Ahmet
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesin bağlı Cumhuriyet Caddesi Bamyasuyu Mahallesi 155. Sokakta bulunan Bobinaj tamirinin yapıldığı bir işyeri çalışanları sabah işe geldiklerinde tamir için bıraktıkları elektrik kabloları ve bakır tellerin çalındığını kapının ise kırıldığını fark ettiler. Güvenlik kamerasında inceleme yapan çalışanlar, gördükleri karşısında şoke oldu. Görüntülerde bir kişinin işyerine girdiği ve saniyeler içerisinde gözüne kestirdiği elektrik kablolarını ve bakır telleri çalıp kayıplara karıştığı görüldü. 13 Kasım saat 02.00 sularında gerçekleşen olayda, kişinin rahat bir şekilde hareket etmesi dikkatlerden kaçmazken iddiaya göre 20 bin TL değerinde malzemeler ise saniyeler içinde yok oldu. Görüntüleri inceleyen iş yeri çalışanları ve sahibi daha sonra olayı polis ekiplerine haber verdi, iş yerine gelip incelemelerde buluna polis ekipleri hırsızın eşkâlinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

“Burada Enteresan Bir Durum Var”

13 Kasım Salı günü gece 02.00 sularında dükkânımıza hırsızın girdiğini söyleyen Sanayi sitesinde Esnaf olanİbrahim Erarkadaş “Hırsız 2 işyerini kapısını açtı ve benim işyerim bobinaj olduğu için bakır tellere çalmışlar. Burada enteresan bir durum var, kamera olduğu halde hırsızlar bulunmadı. Şanlıurfa’nın en işlek yerlerden biri. Şanlıurfa valiliği, Şanlıurfa Adliyesi burada olduğu halde burada bu hırsızlık vakası yaşandı, olmaması gereken bir yerde. Biz esnaf olarak mağduruz. Hiç mi bir güvenlik görevlisi yok, bu hırsızları bulmak için, hiç mi akşam devriye atan polis ekipleri yok. Kamera kaydı elimizde olduğu halde bir şey çıkmadı. Olay gece saatlerinde yaşandı sabah işyerine geldiğimiz zaman hırsızlık olduğunu anladık emniyet ekiplerine ihbarda bulunduk, polis memurları geldiler kamera kaydını aldılar, size geri dönüş yapacağız dediler ama geri dönüş yapılmadı. Simyalar görüntüler odluğu halde hırsız yakalanmadı. Şuanda 20 bin TL değerinde hırsızlık yapıldı. Komşu esnaflarda da hırsızlık olmuş komşu esnaflarda da aküyü toplamışlar ama çalmamışlar işyerinin açmışlar. En azında gece devriyeleri fazla olsa, polis memurları üzerine düşenleri yapsa, üzerlerine düşen görevleri hassasiyet ile yapsalar bu tür vakalarla karşılaşılmaz” dedi.

Ayhan KESİCİ/Ahmet DURMUŞ

15 Kas 2018 - 17:05 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.