Hilvan'daki Arazi Kavgasında 2 Ölü 4 Yaralı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde iki aile fertleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Hilvan İlçesine bağlı Yeni Mahallede meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Koreli ile Çikay ailesinin üyeleri, 100. Yıl Meydanında karşılaşınca sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada her iki aile fertlerinden toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine götürüldü. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Çikay (69) ile Mustafa Çikay (29), kaldırıldıkları Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kent merkezindeki çeşitli hastanelere sevk edilen diğer yaralıların ise tedavileri sürüyor.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA

13 Ara 2017 - 19:44 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.