Hastanedeki Temizlik Cihazlarına Haciz Konuldu

ŞANLIURFA Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik hizmeti veren iki firma arasında anlaşmazlık çıktı.

dede
Haber albümü için resme tıklayın

ŞANLIURFA Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, temizlik hizmeti veren iki firma arasında anlaşmazlık çıktı. Firmalardan biri diğerinden alacağına karşılık hastanedeki temizlik cihazlarına haciz koydurdu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, temizlik hizmeti veren iki firma anlaşmazlık nedeniyle davalık oldu. Firmalardan biri alacağına karşılık diğer firmanın hastanede kullandığı temizlik cihazlarına el konulmasını istedi. Talebin kabul edilmesinin ardından haciz memurları polis eşliğinde hastaneye geldi ve sayımını yaptığı temizlik cihazlarını TIR'a yükleyerek götürdü.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Faruk Günak, haciz işleminin hastaneyle ilgisini olmadığını belirterek şöyle dedi:

"Uzun zamandır iki firmanın kendi arasındaki alacak meselesiyle birbirlerini mahkemeye verince, mahkeme böyle bir karar veriyor. Bizim hastanenin ikinci veya üçüncü herhangi bir şahsa borcu yoktur, bize gelen herhangi bir haciz kararı da yoktur. Ortak girişim firmasının kendi arasındaki alacak verecek meselesi ile gündeme gelmesidir. Bu olup bitenlerle ilgili hizmetin aksamaması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Olayla ilgili hastanemizde herhangi bir hizmet aksaması meydana gelmeyecektir."

27 Tem 2017 - 15:53 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.