Harran’ın Beklediği Proje Hayata Geçiriliyor

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi yıllardır mahrum kaldığı hizmetlere Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un vizyon ve girişimleriyle kavuşuyor.

Harran’ın Beklediği Proje Hayata Geçiriliyor
Abdulkadir BOÇGÜN
Video için play'e tıklayın

31 Mart yerel seçimleri öncesinde adaylığı sürecinde Harranlılara köklü değişim sözü veren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, vaatlerini bir bir yerine getiriyor.

Göreve başlar başlamaz, ilçede tarihi dokuyu bozan evleri yıkan Başkan Özyavuz, Harran’ın en önemli eksiklerinden birisi olan sosyal tesis projesini hayata geçiriyor.

2 bin 400 metre kare alan üzerine kurulacak olan sosyal tesiste, 100 kişi kapasiteli 250 m2 alana sahip taş fırın restoran, 150 kişilik açık çay bahçesi, zenginleştirilmiş peyzaj öğeleri ile çok sayıda dinlenme alanları tasarlandı. Mevcut ağaçların korunduğu projede tüm alana hizmet eden lavabo, mescit, çocuk bakım odası da yer alacak.

Köklü tarihi ve inanç turizmi açısından Türkiye’nin göz bebeği konumunda olan Harran’ın belediye başkanı Mahmut Özyavuz, konuyla ilgili yaptığı açıklama da ‘’Söz verdiğimiz gibi Harran’ı hak ettiği yere taşımak için 7 gün 24 saat esaslı çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ dedi. Harran’ın her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turisti ağırladığını da belirten Özyavuz ‘’Turizm alanında önemli çalışmalar yapıyoruz. Gelen misafirlerimizin ve vatandaşlarımızın kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, dinlenebilecekleri ve keyifli zaman geçirebilecekleri bir tesisin projesini hayata geçirdik. İlçemizi turizmde hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni projelerle ilçemizin çehresini değiştirmeye kararlıyız. Vatandaşlarımıza yeni projemiz hayırlı olsun’’ dedi.

HABER MERKEZİ

25 Ağu 2019 - 17:55 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.