Harran Üniversitesi aşçıları yeni bir ödül aldı

Katıldıkları yarışmalardan her zaman ödülle dönen Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO öğrencileri 15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi

İstanbul’da düzenlenen 15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivaline katılan Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Aşçılık Programı öğrencileri başarılı bir sunumun ardından Bronz madalya aldılar.

Öğrencilerin yarışmaya katılmasında ve hazırlanmasında Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Şükran Taşkın, Öğr. Gör. Hafize Özbudun ve Öğr. Gör. Dilek Koçak yoğun emek harcadılar.

Öğrenciler ile birlikte Gastronomi Festivaline katılan Öğr.Gör. Dilek Koçak, “Geleneksel olarak katıldığımız İstanbul Gastronomi Festivalinden bu yılda madalyayla dönmek bizi mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca yarışmalara katılım konusunda bizleri teşvik eden ve desteklerini esirgemeyen Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’a şahsım, öğrencilerim ve bölüm hocalarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hiçbir başarının tesadüf olmadığına dikkat çeken Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, her başarının ardında yoğun bir çalışma disiplini ve bu disipline uyumlu bir ekip olması gerektiğini ve bu çabaların başarıyı da beraberinde getirdiğini söyleyerek ödül alan öğrencileri tebrik etti.

20 Şub 2017 - 12:23 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.