Harran Kaymakamı Değişti!

Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Harran Kaymakamı Temel Ayca Hakkari'nin Çukurca ilçesine görevlendirildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile yapılan kapsamlı görevlendirmeler bir çok ili ve ilçeyi etkiledi. Akçakale Kaymakamlığına vekaleten görevlendirilen Harran Kaymakamı Temel Ayca, Hakkari Çukurca Kaymakamlığına görevlendirildi. Harran Kaymakamlığına Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesi Kaymakamı Ömer Faruk Çelik getirildi.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk ÇELİK 1986 Yılında Burdur'un Altınyayla ilçesindedoğdu. İlk ve orta öğremini Altınyayla'dalise eğitimini ise Bursa Hürriyet Lisesi'ndetamamlamıştır. 2007 yılında Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur.

Kamu Hizmetine2009 Yılında İstanbul Yenibosna Vergi Dairesi Müdürlüğü'ndeGelir Uzman Yardımcısı olarak başladı. 2009 yılında İçişleri Bakanlığı tarafındanaçılan Kaymakam Adaylığısınavında başarı göstererek Şubat 2010 tarihinde Isparta Kaymakam Adaylığıgörevine başlayanÖmer Faruk ÇELİKsırasıyla 2 ay Isparta Valiliği Merkez Stajı, 2 ay Antalya Kaş Kaymakam Refikliği ve Aydın İli teftişinde bulundu.Gülnar Kaymakam Vekilliğinin ardından Virginia Commonwealth Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı, Virginia Eyaletinde mesleki incelemelerde bulundu.Dışişleri Bakanlığı StajınıBirleşmiş Milletler'de (New York,NY)yaptı. Yurtdışı dönüşünde Boğazlıyan Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Ardından 98. Dönem Kaymakamlık Kursunu birincilikle tamamladı. 2013-2015 tarihleri arasında Atabey Kaymakamlığı görevini tamamladıktan sonra10/08/2015 tarihindeDoğanyurt Kaymakamlığı görevine başladı.Evli ve 1 çocuk babası olan Ömer Faruk ÇELİK iyi derecede İngilizce bilmektedir.

20 Ağu 2017 - 02:04 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.