Hanili 16 Öğrenci Şanlıurfa'yı Gezdi

Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediyesi Kadın Eğitim Merkezinde kurs gören 16 öğrenciyi eğitmenleri ile birlikte Şanlıurfa'ya gönderdi.

İçişleri Bakanlığınca, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı'nın görevlendirildiği Hani Belediyesi, sosyal faaliyetlerini sürdürüyor. Belediye, bu kez de, Kadın Eğitim Merkezinde baklava kursuna katılan 16 öğrenciyi, eğitmenleriyle birlikte Şanlıurfa'ya gönderdi. Halfeti, Hazreti İbrahim Türbesi, Balıklı Göl ve Çift Mağara gibi tarihi ve turistik yerleri gezen öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu. Öğrenciler, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı'ya teşekkür etti.

07 Nis 2017 - 11:06 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.