Halkın Adamı Söz Verdimi Yapar, Uçak Seferleri Arttı!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba uçak seferleri ile yakinen ilgilendi ve uçak seferlerinde iyileştirmeler yapıldı.

Şanlıurfa'dan hemen her kesimi ilgilendiren uçak seferleri uzun süre gündemi meşgul etmişti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık BakanıAhmet Eşref Fakıbaba'nın yakın temasları sonucunda 3. Ankara seferi 1 kasımdan itibaren Şanlıurfalı vatandaşların hizmetine sunulacak. Şanlıurfa Gap Havalimanı'nda yaşanılan uçak sefer sayısı sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşuyor. Daha önce bir çok siyasi yetkili ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından defalarca dile getirilen ve çözümü için görüşmelerde bulunulan sefer sayıları için Bakan Fakıbaba son noktayı koydu. Halkın adamı olarak nitelendirilen Fakıbaba, Şanlıurfa'nın tüm sorunlarını gün ve gün çözüme ulaştırmak için çalışıyor. Yapılan görüşmelerde Ankara için salı, perşembe ve cumartesi günleri AnadoluJet tarafından 3.sefer başlatıldı. 1 Kasımdan itibaren başlayacak olan ve biletleri satışa çıkarılan uçak seferlerinin saatleri şu şekide olacak;

Şanlıurfa-Ankara
06.00
10.00
21.35

Ankara-Şanlıurfa
08.15
19.50
23.45

13 Eyl 2017 - 21:21 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.