Haliliye Belediyesi'nden Personele Sağlık Taraması Ve İlk Yardım Eğitimi

Haliliye Belediyesi tarafından Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline sağlık taraması ve ilk yardım eğitimi verildi.

Haliliye Belediyesi'nden Personele Sağlık Taraması Ve İlk Yardım Eğitimi
Video için play'e tıklayın

Haliliye Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında personellerine ilkyardım eğitimi verdi. uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimlerde belediye personeline, genel ilkyardım bilgileri, yaşam belirtileri, solunum yolu tıkanıklığı, göğüs ağrısı, kanamalar, şeker koması, kırık, çıkık, burkulmalar, zehirlenmeler, hayvan ısırıkları, hasta ve yaralı taşıma gibi konularda yapılması ve yapılmaması gerekenler anlatıldı. Eğitim boyunca pratik bilgilerin yanı sıra cansız mankenler üzerinde uygulamalarda yaptırıldı.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında, sağlık taraması yapıldı. Sağlık taraması kapsamında elde edilecek veriler personele ait sağlık takibi dosyalarına işlenecek. Ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin ortaya konulmasının amaçlandığı sağlık taramasında akciğer, odyometri ve solumun testi uygulandı. Sağlık taramasında personelin sağlık takibi yapılabilecek. Bu takip sistemi ile çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi, hayat kalitesi ve performans artırma hedefleniyor.

HABER MERKEZİ

02 Tem 2018 - 11:31 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.