Haliliye Basketbol Takımına Deplasmanda Çirkin Saldırı

Haliliye Basketbol Takımı deplasmanda karşılaştığı Edirne Belediye Spor basketbol takımına 63-60 yenildi. Maçın bitimi ile Edirneli bazı basketbolcuların

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play- Off Yarı Final son serisinde Edirne Belediye Spor deplasmanına giden Haliliye Belediye Spor maçı 63-60 mağlup oldu. Mağlup olmaktan ziyade maç sonunda Edirne Belediye Spor oyuncularının Haliliye Belediye Spor oyuncularına saldırması saha içinde bazı futbolcuların ne dengi çirkefliğini ve asıl amaçlarının maç oynamak değil de magandalık yapmak olduğunu gösterdiler. Kıran kırana geçen maçın son saniyelerinde baskının ve oyuncularında etkisi ile haksız bir yere Haliliye Belediye Spor aleyhine verilen taçta 3 sayıyı bulan Edirne Belediye Spor finale çıktı.

Şanlıurfa’da oynan maçta Haliliye Belediyesi ve Şanlıurfalı vatandaşların kendilerini en iyi şekilde ağırladığı Edirne Belediye Spor’un bazı futbolcularının kendi evlerinde Edirne’de böyle bir harekette bulunmasına Haliliye Belediye Spor oyuncuları ve yöneticileri anlam vermedi. Maçın bitiş düdüğü ile basketbol teröristleri hemen sahneye çıktı. Edirne Belediye Spor Basketbol takımından Eren Beyaz ve Doğuş Topçu maçın bitmesi ile basketbol topuna, futbol topuna şut çeker gibi şut çektikten sonra durduk yere Haliliye Belediye Spor basketbolcularına ve yöneticilerine saldırdı. Sahada taraftara örnek olması gereken bu futbolcuların taraftarı da basketbol teröristliğine itmesine anlam veremediklerini söyleyen Haliliye Belediye Spor oyuncuları ve yöneticileri zor bela polis eşliğinde soyunma odasına gidebildiler. Ortalığın karıştığı maçta futbolcuların böylesi kötü davranış göstermesi kesinlikle kabul edilecek bir durum olmadığı gibi yetkili organ ve kişilerce gerekli cezai işlemlerin yapılması gerekiyor.

Böyle tür sporcuların değil şehirlerde Türk sporunda bile tutulmaması gerekiyor.

Haliliye Belediyesi kendilerini misafirperver şekilde ağırladı

Türkiye Basketbol 2. Lig Play- Off Yarı Final maçında Şanlıurfa’ya gelen Edirne Belediye Spor Basketbol takımını peygamberler şehir Şanlıurfa’da en iyi şekilde ağırlayan Haliliye Belediyesi burada rakip ama misafir olan takımın bütün ihtiyaçlarını giderip onların rahat etmesi adına ellerinden gelen her türlü imkânı seferber etmişti. Şanlıurfa’da herhangi bir hakarete ve mağduriyet yaşamayan Edirne Belediyesi Basketbol takımı oyuncuları ve yöneticiler burada mutlu bir şekilde ayrıldılar. Ama Edirne’de oynanan rövanş maçında maçın bitimi ile bazı oyunların Haliliyeli basketçilere saldırması utanç verici olarak görüldü.

21 Nis 2018 - 13:12 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.