Hadidi Aşiretinden Özcan'a Tam Destek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Halil Özcan 24 Haziran seçimleri öncesinde dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmalarına şehir merkezi ve kırsalda aralıksız bir şekilde sürdüren AK aday Özcan'a her geçen gün vatandaşlardan tarafından destekte artıyor. Bugüne kadar birçok vatandaş ve Belediye encümeni tarafından AK Aday Özcan gönüllü olarak seçim büroları açıldı. Son olarak Eyyübiye Belediye encümeni Yusuf Mert ve Kanaat önderi Şıh Mahmut Karakuş tarafından Eyyübiye ilçesinde seçim bürosu açıldı.

24 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa halkı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ne kadar çok sevdiğimizi, ne kadar çok değer verdiğimizi tüm dünyaya göstermemiz gerekiyor. Çünkü sayın Cumhurbaşkanımız tüm şer odaklarının hedefinde, tüm dış güçlerin, terör örgütlerinin hedefinde. Onu ümmetin ve ülkemizin başından alıkoymak istiyorlar. Bunlar güçlü ve büyüyen bir Türkiye istemiyorlar. Dünya Mazlumlarına sahip çıkılsın istemiyorlar. Eğer ki sayın Cumhurbaşkanımız onların istediği gibi olsaydı emin olun bizimle bu kadar uğraşmazlardı. 100 Yıla yakındır ülkemizi istedikleri gibi idare ettiler. Ama Allah'a şükür 16 yıldır sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyüyen,gelişen,zenginleşen bir Türkiye var. Sayın Cumhurbaşkanımız diklenmeden dik durdu. Kendisi de her zaman ifa eder biz sadece Allah'ın huzurunda secdede eğiliriz. Bunu sadece söylemlerinde değil eylemlerinde de göstererek yüreğimize su serpiyor. AK Kadrolar olarak sadece ülkemizin ve milletimizin değil tüm İslam aleminin ümmetin de yükü bizlerin sırtında. Sorumluluğumuz sadece mahallemizde,ilçemizde, şehrimizde değil tüm islam alemininde sorumluluğunu taşıyoruz. Dünyada nerde bir mazlum varsa emin olun duası bizimle, kalbi, yüreği bizimle. Bizimde kalbimiz onlarla. Bugünlerde en büyük silahımız duamızdır. Dualarımızda milletimizin, ümmetin geleceği için dua edelim. 24 Haziranda sayın Cumhurbaşkanımıza çok büyük bir destek verelim"dedi.

AK aday Özcan kendisi için seçim bürosu açan olarak Eyyübiye Belediye encümeni Yusuf Mert, Kanaat önderi Şıh Mahmut Karakuş'a ve Hadidi aşiretine teşekkür etti.

Seçim Bürosu açılışına AK Aday Halil Özcan'ın yanı sıra ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediye encümeni Yusuf Mert, Kanaat önderi Şıh Mahmut Karakuş, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal, Şasemkom Başkanı Faruk Akbaş, partiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

21 Haz 2018 - 21:50 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.