Gülel, Ceylanpınar'dan Aday Adayı Oldu

Şanlıurfalı iş adamı Mahmut Gülel AK Parti'den Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Gülel, Ceylanpınar'dan Aday Adayı Oldu
Emekli
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'lı iş adamı, Mahmut Gülel AK Parti'den Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adaylığı için kendisine eşlik eden kalabalık bir grup ile AK Parti il Başkanlığı'na giderek resmi başvurusunu yaptı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde önemli simalarından İş Adamı Mahmut, yerel yönetimlerde sorumluluk almak istedi ve AK Parti'den Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Ak Parti İl Başkanlığı’na gelen Gülel, başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'a teslim etti. Burada ufak bir konuşan yapan Gülel kendisinin AK Parti sevdalısı biri olduğunu belirterek Ceylanpınar halkının yoğun talebi üzerine Ceylanpınar Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olduğunu söyledi.

‘Ceylanpınar’ın hizmetkârı olmaya ve Ceylanpınar’a hizmet etmeye adayım’

Gülel, “Değerli misafirler biz Ceylanpınar için bugün müracaatta bulunduk, tabi ki her şeyin önün de Ceylanpınar’a hizmettir. Ben 2002 yılından sonra hiç siyasi arena da bulunmadım. Fakat Ceylanpınar halkının isteği üzerine ve zaten AK Parti’ye de gönül vermiştim, AK Parti’den siyaset yapmak için Ceylanpınar’ın hizmetkârı olmaya ve Ceylanpınar’a hizmet etmeye AK Parti çatısı altında bugün müracaata bulundum. Ben il başkanıma ve değerli arkadaşlarıma ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

‘Mahmut Beye çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum’

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Sizleri il başkanlığımızda ağırlamakta duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Malum olduğunuz yerel seçim sürecindeyiz, bugün itibarı ile Belediye Başkanlık Aday Adaylığı müracaatlarımızı almaya devam ediyoruz. Normal takvim sürecinde son gündü, ama genel merkezimizden talimatı ile Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu talimat ile 16 Kasım Cuma günü son bulacak. Şuanda da Mahmut Gülel Bey efendin Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adaylığı için bizlere müracaatlarda bulundular. Ben çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum.” Dedi.

MAHMUT GÜLEL Kimdir?

01.01.1966 Şanlıurfa Siverek doğumludur. Evli ve 9 çocuk babasıdır. İlkokulu Şanlıurfa yatılı bölge okulunda tamamlayarak ailevi nedenlerden dolayı eğitimine ara vermek zorunda kalmış olup ortaokulu açıktan okuyarak Ceylanpınar’da tamamlamıştır.

1994 yılında MHP ilçe başkanlığını alarak Ceylanpınar’da 6 yıl boyunca ilçe başkanlığı yaptı.

1999 genel seçimlerinde MHP Ceylanpınar belediye başkan adayı olup seçimi az bir oyla kaybetmiştir. 1999 seçimlerden sonra tekrar ilçe başkanlık görevini devam eden Gülel, 2002 seçiminde MHP Şanlıurfa 3.sıra milletvekili adayı olarak seçime girmiş ancak MHP’nin barajı geçmemesi nedeniyle seçilememiştir.

2002 yılından sonra siyasete ara vererek işlerine odaklanan Gülel, 2019 yerel seçimlerinde milletin çağrısı üzerine tekrardan siyasete soyunarak Ceylanpınar’dan Ak Parti belediye başkan aday adayı olarak siyasete geri dönmüştür.

12 Kas 2018 - 17:27 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.