Göç İdaresi Müdürü Ve Personeline Saldırı:3 Göz Altı!

Şanlıurfa Göç İdaresi Müdürü ve personeli saldırıya uğradı.

Saldırıda Müdür Hakan Ergün, müdür yardımcısı, bir memur ve iki güvenlik görevlisi darp edilerek yaralandı.

İddiaya göre, Suriyelilerin işlemlerini para karşılığı yapan iş takipçileri, Şanlıurfa

Göç

İdaresine gelerek bazı işlemler yapılmasını talep etti. İşlemlerin usulsüz olduğunu söyleyen kurum çalışanları, böyle bir şey yapamayacaklarını söyleyerek kabul etmedi. Olay nedeniyle iş takipçileri ile kurum çalışanları arasında tartışma yaşandı. Tartışma sonrası olay yerinden ayrılan şahıslar, yanlarına sopa ve silah alarak yeniden Göç İdaresine döndü. Çalışanları darp etmeye başlayan şahıslar, Göç İdaresi Müdürü Hakan Ergün’ün odasına girmeye çalıştı. Şahısları engellemeye çalışan güvenlik görevlileri ile şahıslar arasında boğuşma yaşandı. Yaşanan boğuşmada güvenlik görevlilerinin elinden kurtulan saldırganlar Göç İdaresi Müdürü Hakan Ergün ile müdür yardımcısını darp etti. İki güvenlik görevlisi ile bir memuru da darp ettikleri iddia edilen Abdullah F. ve Mustafa F. polisler tarafından gözaltına alındı. Darp sonucu yaralanan Göç İdaresi Müdürü Hakan Ergün kendi aracıyla hastaneye giderken, müdür yardımcısı, memur ve iki güvenlik görevlisi, olay yerine çağrılan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırı sonrası olay yerine giden Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, yetkililerden bilgi aldı. Göç İdaresini basan zanlıların yanlarında silah da getirdikleri fakat güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonucu silahı kullanamadıkları iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

25 Tem 2017 - 14:36 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.