Global Bütçe Anlaşması İmzalandı!

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine Yeşil Kartlıların tedavisi için doğrudan başvurması anlamına gelen global bütçe anlaşması

Sosyal Güvenlik KurumuBaşkanlığında düzenlenen görüşmelerinin sonunda, Harran Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve

SGK

adına Başkan Yardımcısı Op. Dr. Orhan Koç arasında "Global Bütçe" anlaşması imzalandı.

Tüm vatandaşlara sevksiz başvuru kolaylığı sağlayan Global Bütçe görüşmeleri kapsamında gerçekleştirilen protokol ile Şanlıurfa ve bölge halkına sağlık hizmetlerine ulaşmada kolaylığın yanında, kaliteli hizmet sunmak amaçlanıyor.
Global bütçe anlaşmasının sağlık hizmetlerindeki gelişmelerin takibine katkı sağlayacağını ifade eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diledi.

YEŞİL KART

LI HASTALAR SEVKSİZ BAŞVURABİLECEK

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Karsen, Global Bütçe kapsamında Şanlıurfa ve çevre illerimizden başvuran yeşil kartlı hastaların artık üniversite hastanesine sevksiz başvurabileceğini söyledi. Karsen; “Global Bütçe Anlaşması, yıl içerisinde yapacağımız sağlık hizmetinin gelişimine de katkı sağlayacak. Tedavi ücreti alacaklara ilişkin tahsilat süreçlerinin kısaltılmasında, nakit akışlarının belirli bir takvime bağlanmasında yarar sağlayacak” dedi.

ÜNİVERSİTE HASTANELERİ ARTIK GLOBAL BÜTÇE KAPSAMINDA

Tedavi giderleri Sosyal Güvenlik Kurumunca karşılanan kişiler ile Yeşil kart sahibi vatandaşlara sunulan hizmetlerin karşılığı olarak yapılan ödemler anlamına gelen global bütçe sözleşmesi bu yıl tüm üniversite hastaneleriyle yapıldı.

Ankara’da yapılan protokol törenine SGK adına Başkan Yardımcısı Op. Dr. Orhan Koç, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Karsen, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ataman Gönel ve Hastane Baş Müdürü Abdullah Göçmez katıldı.

26 Oca 2017 - 16:57 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.