“Hizmet Yarışına Gireceğiz”

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 'Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı' özel bir otelde gerçekleşti.

“Hizmet Yarışına Gireceğiz”
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (

ŞUTSO

) “Müşterek Meslek komiteleri” toplantısı özel bir otelde meslek komiteler başkanlarının katılımı ile gerçekleşti. ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek’in konuşmasıyla başlayan “Müşterek Meslek komiteleri” toplantısına, ŞUTSO Meclis Başkanı Ahmet Altun, Prof. Dr. Mustafa Sakal, ŞUTSO Akademik Danışmanı Prof. Dr. Esra Siverekli katıldı. Toplantıda Şanlıurfa 2020-2021 yılı meslek komiteler çalışma ve ihracat konuları görüşüldü.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Hizmet Yarışına Gireceğiz”

2018 yılında yapmış olduğumuz müşterek meslek komiteler toplantısında önümüzdeki yıların daha doğrusu 4 yılın stratejik planını çalışma alanını, önerilerini ve görüşlerinizi almak maksadıyla yaptık toplantıyı. Konu ile ilgili 2019 yılında yapmamız gereken planlamalarımız doğrultusunda bir çok konuya %80 doğrusuna değinmiş olduk. Bu toplantıda neler yapmamamız gerekiyor ve buradan çıkacak sonuç raporunda hükümete bildirerek kamu koordinasyonu olarak benimsemesidir. Sizlerin görüşleri bizleri daha çok çalıştıracak ve hepimizin amacı olan hizmet yarışı içerisine gireceğiz inşallah.

“Elektrik Sorunu Bir Nebzede Olsa Çözüldü”

Elektrik sorunu bir nebzede olsa çözüldüğünü söyleyen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Peltek; OSB’de elektrik, su sıkıntısı elektriği bir nebzede çözmeye çalıştık ama halende su sorunu bitmemiş konuyla ilgili görüşmelerimizi yapıyoruz. Bununda en kısa zamanda biteceğini ve sonuç alacağını düşünüyoruz” dedi.

“Şanlıurfa’ya Üniversite Açma Yönünde Adımlarımız Var”

Şanlıurfa’ya üniversite açma yönünde adımlarımız diye konuşan Başkan Peltek; “Eğitim ile ilgili planladığımız hepimizin 80 personelinimizin bir talebi vardı Urfalılardan da talep var. biz o vakıfla üniversiteye doğru plan ve adımlarımız var nasip olursa biz adımımızı atıyoruz. Yer tespiti ile ilgili de az çok anlaşmışız inşallah önümüzdeki günler içerisinde biz Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak da bir üniversite hazırlamamız olacaktır” diye konuştu.

19 Kas 2019 - 11:30 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.