Gençler, Bu Otağı Çok Sevdi

Şanlıurfa'da Mehmet Güneş Anadolu Lisesi'nde kurulan Akça Otağı gençleri aynı çatı altında buluşturuyor. Meddah sohbetlerinin kahramanlık

Şanlıurfa'da Okçuluk Kulübü ile Okçuluk sporunun geliştirilmesi adına Mehmet Güneş Anadolu Lisesinde kurulan Akça Otağı her geçen gün gençlerin daha da yoğun ilgisini görüyor. Şanlıurfalı gençlerin ecdadını daha iyi tanıması açısından oluşturulan proje her geçen gün daha da geniş kitlelere ulaşırken, otağın son misafirlerinden biri de Şanlıurfa ValisiAbdullah Erin oldu.

Otağa gelerek gençlerle sohbet eden ve eğitime yönelik nasihatlerde bulunan Vali Erin ardından hedef tahtasının karşısına geçerek ok attı. Daha sonra proje sorumlularından bilgiler alan Vali Erin gençlerle birlikte fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

HABER MERKEZİ

08 Oca 2019 - 14:32 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.