Genç Ceylanlar gol oldu yağdı

Şanlıurfa Sancaktaspor ile karşılaşan Ceylanpınar Belediyesi U16 takımı rakibinin üstüne gol oldu yağdı. Genç Ceylanlar rakibini 9-0 gibi net bir skorla

Ceylanpınar Belediyespor U16 takımı yeni hafta da ligde Şanlıurfa Sancaktaspor’a konuk oldu. Maça hızlı ve daha atak başlayan taraf konuk ekip Ceylanpınar Belediyespor U16 takımı oldu. Başın başlangıç düdüğü ile bitiş düdüğüne kadar 90 dakika boyunca rakip kaleyi ablukaya alan genç ceylanlar rakibini gole boğdu. Ceylanpınar Belediyespor U16 deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfa Sancaktaspor 9-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

Maç sonunda açıklama yapan Ceylanpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız, altyapıya yapılan yatırımların meyvesini vermeye başladığını ifade etti. Yıldız, “Öncelikle bugün deplasmanda Sancaktarspor’a karşı üstün bir oyun oynayan ve maçı 9-0 yenen genç ceylanlarımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Aynı zamanda altyapıya yapılan yatırımlar meyvesini vermeye başladı. Gençlerin önünü açmak için altyapıya yatırım yapan Ceylanpınar Belediye Başkanımız Abdullah Aksak’a da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

02 Kas 2019 - 21:11 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.