Gazetecilerden Vali Erin’e Ziyaret

Göreve başlaması nedeniyle tanışma ve tebrik ziyaretlerini kabul eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet

Gazetecilerden Vali Erin’e Ziyaret
Video için play'e tıklayın

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu olarak Vali Erin’e hayırlı olsun dileklerini ileten Mehmet Çelik, federasyon üyesi gazeteler olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirttiler.

Vali Abdullah Erin’in Şanlıurfa’ya atanmasının, Şanlıurfa için büyük bir şans olduğunu dile getiren Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği BaşkanıTahir Gülebak ise, Vali Erin’i kalkınma ajansındaki görevinden itibaren izlediklerini, başarılarını takdir ettiklerini ifade ederek “Bu, Şanlıurfa’mız için gerçekten büyük bir şans. Biz de mutlu olduk. Özellikle bölgemizi bildiğiniz, bölge insanını tanıdığınız, hem Şanlıurfa hem de Türkiye’miz için faydalı olacağına inanıyoruz. Biz de Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak her zaman, günün yirmi dört saati devletimizin ve Valimizin yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin, “Şanlıurfa’mızın kalkınması, gelişmesi, birlik beraberliğimizin artması, kardeşliğimizin güçlenmesi anlamında büyük gayretleri ve çabası olan, çoğu zaman ihmal ettiğimiz ama önemli bir görev icra ettiğinizi bilerek hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek, gazetecilerle sohbet etti.

Vali Erin’e desteklerini ileten Federasyon Başkanı Mehmet Çelik ise şunları söyledi;

"Görevini en iyi şekilde yaptığına inandığımız, geçmişi başarılarla dolu Sayın Valimiz Abdullah Erin'in Şanlıurfa'da da görevini en iyi şekilde yapıp, vatanına ve milletine bağlı kalarak, Şanlıurfa Halkının yararına hizmetler yapacağına olan inancımız tamdır. Federasyon olarak her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz" dedi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen buluşmaya, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Erdoğan Güvel, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Rıdvan Fidan Yazıcı, Adnan Avuka, Ercan Atay, Atilla Durak ile Hatice Türkan, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ile yönetim kurulu üyeleri Kadir Çelikcan, Mustafa Bayar, Mehmet Er, Halil Çap, Mehmet Demir, Müslüm Çap ve Mehmet Canbek katıldı.

17 Tem 2017 - 17:11 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.