Gap Arena Stadı'nın İsmi Değişiyor!

ÖNDER mezuniyet töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan statlardaki arena ismi için talimatı verdiğini ve kaldırılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

ÖNDER

mezuniyet töreninde konuştu. İmam Hatipler konusunda bazı kesimlerin iddialarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Öğrencilerin zorla İmam Hatiplere kaydedildiği gibi haberler yanlıştır, kasıtlıdır, çarpıtmadır. Önce karşısında ben dururum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, arena isminin de statlardan kaldırılacağını açıklayarak, "Arena değil ha burası stadyum, biz arenalara karşıyız ve bakanlara da talimatı verdim. Arena ismini statlardan kaldıracağız. Ne demek arena" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Okuyacağımız Kuran-ı Kerimlerin hürmetine bizi, tüm Müslümanları her türlü zulümden sen muhafaza eyle Ya Rab. Adnan Menderes'e, onun Milli Eğitim Bakanı Tevfik İleri'ye bir kez daha rahmet niyaz ediyoruz. Son nefesine kadar İmam Hatip okulları için mücadele eden Mahmut Celalettin Ökten hocayı da rahmetle niyaz ediyorum. Bugünlere kolay gelmedik. Artık isteyen istediği gibi, katsayılar kalktı okula gidebiliyor mu? Sizden bundan sonra başarı bekliyorum, ilimde irfanda rekabet istiyorum. Unutmayın, başarılarınız bizim iftihar vesilemiz olacaktır. Asım'ın neslinin yetişmesi için gerçekten çok emek verildi. Okulların kapısında anne baba olarak bizler de çok çileler çektik. Emin olunuz hiçbir kazanımımız bize altın tepside sunulmadı."

"ÖNCE KARŞISINDA BEN DURURUM"

"Mini çevreler İmam Hatip okullarını karalamaya çalışıyor. Bu çevreler milleti tanımadıkları için İmam Hatiplere olan teveccühün sebebini yanlış yerlerde arıyorlar. Öğrencilerin zorla İmam Hatiplere kaydedildiği gibi haberler yanlıştır, kasıtlıdır, çarpıtmadır. Önce karşısında ben dururum."

"İMAM HATİPLERE OLAN İLGİ GÖNÜL BAĞININ ESERİDİR"

"İmam Hatiplere olan ilgi zorlamanın değil, gönül bağının eseridir.Milletimizin kılığına kıyafetine, meşrebine olduğu gibi evlatlarımızın hangi okula gideceğine de müdahale olmadık. 28 Şubat'ın eseri olan bu ayıbı biz ortadan kaldırdık, buna da hamdediyorum."

FETÖ gibi ihanet çeteleri bu kutlu çatı altında kendilerine istismar zemini bulamamışlardır.

"ARENA İSMİ STATLARDAN KALDIRILACAK"

"Arena değil ha burası stadyum, biz arenalara karşıyız ve bakanlara da talimatı verdim. Arena ismini stadlardan kaldıracağız. Ne demek arena."

26 May 2017 - 17:30 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.