Galatasaray Şampiyonluğu Şanlıurfa'da Coşkuyla Kutlanıyor

2018-2019 sezonunda ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray bugünkü oynadığı Medipol Başakşehir  2-1 galibiyetle ayrılan Galatasaray

Galatasaray Şampiyonluğu Şanlıurfa'da Coşkuyla Kutlanıyor
HAS URFALI
Video için play'e tıklayın

Galatasaray taraftarları maçın bitiminin ardından Atatürk Bulvarı’nda toplanarak kutlama yaptı. Sarı kırmızlı takımın taraftarları, yolu trafiğe kapatarak sevinç gösterisi yaptı. Ellerinde meşale ve Galatasaray bayraklarıyla halay çekerek kutlama yapan taraftar grubu, araçlarla da konvoy oluşturup bir süre şehir turu yaptı.Üzerlerinde Galatasaray forması bulunan yüzlerce taraftar bulvarı araç trafiğine kapattı. Kalabalık grup, meşaleler yakarak şampiyonluğu gece saatlerine kadar kutladı. Kutlamalar sırasında bulvara getirilen ve üzerinde Galatasaray bayrağı sarılan 'at arabası' taraftarların büyük ilgisini gördü.

Galatasaray, üst üste 2, toplamda ise 22. şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk sonrası Galatasaray'ın binlerce taraftarı, Şanlıurfa'da işlek cadde ve kent meydanlarında kutlama yaptı. Birçok taraftar da kentin işlek caddelerinde araçlarıyla konvoy yaptı.

Haber:İBRAHİM ÇAKMAK

19 May 2019 - 21:35 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.