Fuar Merkezinde İkinci Buluşma Yarın Başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye tarafından 11 nisanda hizmete açılan Fuar Merkezi Tarım Fuarı ile kapılarını ikince defa ziyaretçilerine açıyor.

S.KAPLAN
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediye tarafından 11 Nisan Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümünde hizmete açılan Fuar Merkezi, Tarım Fuarı ile ikinci defa kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Temeli atıldıktan 8 ay gibi kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmetine sunulan Şanlıurfa Fuar Merkezinde Tarım Fuarı için son hazırlıklar tamamlandı.

Firma temsilcilerinden tam not

Tarım Fuarı için stant kuran firma temsilcileri, merkezin sadece Güneydoğu'da değil Türkiye genelinde tercih edilen adresler arasında yer alacağını söyledi. Ulaşım, çevre ve diğer avantajları bakımından Şanlıurfa Fuar Merkezinin bölgenin tanıtım yüzü olacağına inandıklarını söyleyen firma temsilcileri, projeyi oluşturarak yapıyı hayata kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Merkez kapılarını daha önce Yapı ve Dekorasyon Fuarıyla açarken ikinci buluşma olan Tarım Fuarı ise 26-29 Nisan tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak. -

25 Nis 2018 - 18:29 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.