Feci Kaza: Aynı Aileden 5 Kişi Öldü! 3 Kişide Yaralı

Gaziantep-Şanlıurfa meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Feci Kaza: Aynı Aileden 5 Kişi Öldü! 3 Kişide Yaralı
Mustafa
Video için play'e tıklayın

Urfanatik Gazetesi'nin almış olduğu bilgiye göre Gaziantep - Şanlıurfa karayolunun 50.kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Gaziantep'ten Birecik istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 04 AT 961 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 27 NM 011 plakalı araç ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan ve aynı aileden 5 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi. Otomobildeki 2 kişi ve diğer aracın sürücüsü yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk eidlen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen 5 kişinin cenazeleri, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelenmesinin ardından cenaze nakil araçları ile otopsi yapılmak üzere Nizip Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kaza nedeni ile yaklaşık 40 dakika boyunca ulaşıma kapanan yol, araçların çekilmesi ile tekrar trafik akışına devam etti.

Ölen ve yaralanların isimleri ise yaşları şöyle:
"Aynı aileden Aysel Çelik(19), Fatma Çelik(38), Tuncay Çelik(22), Mehmet Çelik (43), Kenan Çelikkazada yaşamını kaybederken, Muhittin Çelik(17), Doğan Çelik ve Musa Kelek yaralandı." Cenazeler morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

18 Ağu 2017 - 13:57 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.