Fakıbaba’dan Urfa’ya 20 Proje Sözü

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıklıgöl havzasında yapılan projelerin açılışında

erol
Haber albümü için resme tıklayın

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuşun Şanlıurfa’ya gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memleketi Şanlıurfa’ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık BakanıAhmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği, Karakoyun Mağaraları, Balıklıgöl Çalışmaları ve Barutçu Hanı’n hizmete açılması töreninde Urfalılara sevindirici haberi verdi.

Burada hemşerilerine seslenen Fakıbaba, Şnlıurfa’nın tarım şehri olması ve kendisnin de Tarım bakanı olmasından dolayı önümüzdeki dönemlerde Şanlıurfa’da tarımla ile ilgili 20 projenin açılış sözünü verdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “Şanlıurfa’da da diğer illerle ayrım yapmadan 20 proje ile açılış yaptığımızı göreceksiniz. Şanlıurfa zaten tarımla başladı, önce bir tarım şehriydi ondan sonra devletimizin ve hükümetlerimizin desteği ile birden bire olduk bir turizm şehri. Şuanda sanayiye bakıyorum 4 tane sanayisi var, Gıda OSB’yi açacağız olur 5, Besi OSB’yi açacağız oldu 6, Siverek var 7, Viranşehir var 8 Birecik var oldu 9. Ve hiç çaktırmadan Şanlıurfa olmuş bir sanayi şehri.” dedi.

14 Nis 2018 - 08:48 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.