Fakıbaba’dan Urfalıları Sevindirecek Açıklama

Gümrük ve Ticaret Bakanı ile birlikte Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Urfalı hemşerilerimin istediği

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olduğu günden itibaren gece gündüz çalışan Ahmet Eşref Fakıbaba Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi ile geldiği Şanlıurfa’da önemli acıkmalarda bulundu. Cumhurbaşkanının kendilerine halkın içinde halkla iç içe olacaksınız dediğini ve bundan dolayı bütün çalışmaları yürüttüğünü belirtti.

Şanlıurfalı hemşerilerinin rahat olmasını isteyen Fakıbaba, “Şanlıurfalı hemşerilerim çok iyi bilsinler onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar. İnşallah hak ettiği şeyi kısa bir süre içeresinde AK Parti hükümeti olarak sağlayacağız.” dedi.

AK Parti olarak Urfalı hemşerilerimin istediğini gerçekleştireceğiz’

Fakıbaba “Sayın bakanımıza buradan teşekkür ediyorum bakanımız kaç aydan beridir Urfa’ya gidelim, Urfa çok önemli bir şehrimiz her ne kadar Malatyalıysa da Urfalıları çok seven Urfa’yı gerçekten hizmet eden bir bakanım diye emin olun bir aydan beridir devamlı böyle motive ediyordu. Sağ olsun, ben bu bağlamda kendisine teşekkür ediyorum. Acaba bakanlığımca Şanlıurfa’ya ne yapabiliriz diye geldiler, ayaklarına sağlık. Biz AK Parti ve AK Parti bakanları olarak mesela sayın bakanımız dün Edirne’deydi, ben Kars’taydım. Bütün 25 Bakanın her biri muhakkak bir şehirdedir. Bu Cumhurbaşkanımızın bize talimatıdır. Biz bu talimatı yerine getiriyoruz halkın arasındayız, halkımızla beraberiz onları dinliyoruz, tüm ekip halinde milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanlarımız, yani hak ketten halkın patisi olmak kolay değil. Ben bu bağlamda bütün emekleri geçen tüm arkadaşlarımı yürekten teşekkür ediyorum. Ve Şanlıurfalı hemşerilerim çok iyi bilsinler onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar. İnşallah hak ettiği şeyi kısa bir süre içeresinde AK Parti hükümeti olarak sağlayacağız. Çünkü 15 yıldan beridir çok büyük hizmetler verildi, 15 yıl önce bir geriye baktığımızda Şanlıurfa nasıldı şimdi nasıldır. Aradaki farkı hakkettin görmemek mümkün değil, ben emeği geçen arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

25 Kas 2017 - 11:54 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.