Fakıbaba’dan Önemli Bir Atama Daha

Şanlıurfa'da yıllarca gazetecilik yapmış olan bir çok başarıya imza atmış olan Sembol Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Akarslan Gıda Tarım ve Hayvancılık

AhmetEşrefFakıbaba yıllardır Şanlıurfa’da gazetecilik yapmış ve aynı zamanda Sembol Gazetesi İmtiyaz Sahibi olan meslektaşımız olan ve Şanlıurfa için birçok hizmetleri bulunan Ahmet Arslan’ı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ÖzelKalem Müdürü Yardımcılığına getirdi.

Ahmet Akarslan yıllarca Şanlıurfa’ya hizmet etmiş olup bu alanda birçok çalışmaya katkıda bulundu. Büyük bir kişiliğe sahip olan ve Şanlıurfalılar tarafından da oldukça sevilen Ahmet Akarslan’a kendisine verilen bu görevden dolayı bizde Urfanatik Ailesi olarak başarılar diler bu görevi hakkı ile yerine getireceğine inanıyoruz.

HABER MERKEZİ

13 Kas 2017 - 20:37 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.