Fakıbaba Nasıl Bakan Oldu!

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olması Şanlıurfa'yı adeta mutluluk çemberine

Şanlıurfa geçtiğimiz günlerde Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Bakan oluşuyla gündemi değiştirdi. Sürekli ismi halk tarafından Fakirlerin Babası olarak anılan, halkın yanında dik duruşuyla ifadelerini dile getiren Fakıbaba, bakan olmadan önce Şanlıurfa'da araştırılmış.

Çarşı esnaflarının aktardığı bilgilerde Fakıbaba'nın Bakanlık görevi öncesinde Ankara'dan gelen 20 kişilik heyet vatandaşlara Fakıbaba'yı sorduğu iddaa ediliyor. Vatandaşlar tarafından aktarılan bilgiler neticesinde Fakıbaba'nın göreve getirildiği ve yine vatandaşların tavsiyesi alındığı belirtildi. Diğer bir idda ise AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan gizli bir anket ile vatandaşlara Şanlıurfa'lı Milletvekillerinden bakan olarak kimi görmek istersiniz sorusuna Ahmet Eşref Fakıbaba cevabı açık ara ile önde olduğu için tercih sebebi olduğu idda edildi. Diğer vekillerin isimlerini dahi bilmeyen vatandaşlar genel olarak vekillerin ön planda olmamasından şikayetçi. Şanlıurfa'da yapılan gizli anket iddası ve 20 kişilik gelen heyetin araştırmaları sonucu Fakıbaba'nın Bakan olması ne kadar doğru pek bilinmesede, yeterince doğru bir karar olduğu aşikar. İddalar doğrultusunda gerçekleşen bir görevlendirme ise bile Ahmet Eşref Fakıbaba halka bakandı, halkın bakanı oldu.

25 Tem 2017 - 14:46 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.