Fakıbaba İçin Flaş İddia, Listede Yer Almıyor!

AK Parti'de milletvekili listesi açıklanmaya birkaç gün kala kulislerde farklı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak iddialara göre Ahmet

Urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

Seçime 34 gün kalmış olmasına rağmen AK Parti cephesinde her dakika ve saat farklı iddialar ortaya atılıyor. AK Parti Şanlıurfa milletvekili listesinde Şanlıurfa’nın çok sevilen ismi olan ve şuan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın milletvekili listesinde yer almayacağı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine devam edeceği gelen kulis bilgileri arasında. Bilindiği üzere Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa kamuoyu ve halkı tarafından oldukça sevilen bir isim. Belediye başkanlığı döneminde Şanlıurfa’ya büyük hizmetler yapmış olan ve yapmaya da devem eden Fakıbaba’nın büyük ihtimal Milletvekili listesinde yer almayıp bakanlığa devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan Urfanatik.com olarak genel merkezden edindiğimiz kulis bilgilerine göre Şanlıurfa milletvekili listesinde büyük ölçüde değişime gidileceği ve bir önceki dönemlerde milletvekili yapan birçok simanın da bu liste ile değişeceği öğrenildi.

Gündemi an be an takip eden Urfanatik.com’dan milletvekili listelerini ilk siz öğrenmek istiyorsan bizleri takipte kalın.

20 May 2018 - 22:41 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.