Fakıbaba'dan Liste İddialarına Sert Tepki!

Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanı 27. Dönem AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba aday listesi ile ilgili hakkında çıkan söylentilere sert

24 haziran’da yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Şanlıurfa adaylarını tanıtmak için bir araya geldi. Eski milletvekillerin yanı sıra partililer ve yoğun bir vatandaş kitlesi ile yapılan tanıtım toplantısında konuşan 1. Sıra adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, listelerin açıklanmasından sonra hakkında çıkan "Listeyi Fakıbaba hazırladı" gibi söylemlere sert bir dille tepki göstererek, liste içinde ilk defa gördüğüm ve bilmediğim arkadaşlarımız var.

‘Listeyi ben yapmadım’

Ahmet Eşref Fakıbaba, “Yarın bir sürü iftiraları diyecekler benim ben samimi kardeşinizim listenin içerisinde hiç tanışmadığım başka arkadaşlarım var ama gurur duyuyorum listeyi ben yapmadım. İftara atan adamlar var önemli değil onlar da benim kardeşim yanlış algılayanlar var. 300 kişinin içerisinde belki bunu iki kişi yanlış algıyı çıkarıyor çıkarsın zararı yok, ben onu da bağrıma basıyorum ama ben mertçe konuşan bir adamım listeyi yapmış olsaydım söylerdim, hiç çekinmeden söylerdim. Çünkü hiçbir bakana liste yapma hakkını vermediler ve ben pazartesi günü öğrendim bunu emin olun Pazartesi günü öğrendim ama bahaneyle Fakıbaba’yı vurmakla elinize ne geçecek.” dedi.

Lütfen hiç kimsenin yanlış şeylerine gelmeden Recep Tayyip Erdoğan'ı, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın ve AK Parti hükümetini destekleyelim. Lütfen bir daha ama bir daha bu sefer tam vaktidir diyelim. Şanlıurfa'yı bir kez daha büyüteceğimizin sözünü veriyorum yapacak şeylerimiz var.

26 May 2018 - 17:40 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.