FAKIBABA Bugün Şanlıurfa'da

Şanlıurfa'da AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olması vatandaşları oldukça

Urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

Kent merkezine tebrikleri almak için gelecek olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba için yapılan hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Sosyal medya üzerinden vatandaşlar tarafından yapılan paylaşımlar ve oluşturulan hashtaglar yaşanan sevinci gözler önüne sermeye yeterli olabiliyor. Fakıbaba bugün saat 15:00'de Ankara'dan özel uçakla hareket edeceği gelen ilk bilgiler arasında. Fakıbaba ile beraberinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Şanlıurfa Milletvekilleri'de geleceği öğrenildi. 16:15'de Gap Havalimanı'nda olması beklenen Fakıbaba ve beraberindeki heyet için şimdiden konvoy hazırlığı yapılıyor. Fakıbaba Çarşamba günü Hacı Bekir Sofrasında tebrikleri kabul edeceği belirtildi.

25 Tem 2017 - 11:20 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.