Fakıbaba Adaylarla Sahaya Çıkıyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları ile Ankara'da ilk kez bir araya geldi.

24 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri için Şanlıurfa Ak parti'den adayı gösterilen 14 milletvekili ile Bakan Fakıbaba Ankara'da bir araya gelerek seçim stratejini görüşüldü.

“Şanlıurfa'dan Rekor Bir Oy Alacağız''

Ak Parti milletvekili adayları, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Ankara’da bir araya gelerek seçimde izlenecek stratejiyi konuştu toplantıda konuşan Bakan Fakıbab, “Başata listeye giren arkadaşlarımızı olmak üzere tüm aday adaylarımızla kenetlenip her birimiz bir adaymışız gibi partimizde cumhurbaşkanımız için mücadele verip, Ak Partiyi ve cumhur İttifakını bayrağını rekor bir oy ile Şanlıurfa’nın surlarında dalgalandıracağız” dedi.

Seçim Hazırlığına Hız Verildi

Seçim hazırlığı ve seçim yol haritasının çizildiği toplantıda 14 milletvekilli adayı, AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, Milletvekilleri; Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü İbrahim Halil Akbaş, AK Parti Milletvekili adayları; Gülender Açanal, Halil Özçavlı, Ahmet Akay, Mehmet Fatih Aksoy, Güler Kama İzol, İbrahim Toru, Sedat Ertürk, İsmail Tosun, İbrahim Ayhan ile bir araya gelen Fakıbaba,seçim için yol haritası belirledi.

Öte yanda Bakan Fakıbaba ve adayların seçim çalışmalarının startını 25 Mayıs Cuma günü Urfa’ya gelerek görkemli bir törenle verecekleri öğrenildi.

22 May 2018 - 23:32 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.