Eyyübiyeli Öğretmenlerin Tiyatro Gösterisi Tam Not Aldı

Eyyübiyeli tiyatrocular hafta sonu izleyicileri ile buluştu. Şair Nebi Kültür Merkezi'nde perdesini açan kulüp tiyatro severlerden tam not aldı.

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “her okul bir etkinlik” planlaması kapsamında başlatılan ve Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Ayhan Şahenk M.T.A.L işbirliğinde kurulan Tiyatro Kulübü’nün ilk çalışması Cumartesi gecesi sahnelendi.

Gösterimi Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kaya, Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Taş, Haliliye Halk Eğitimi merkezi Müdürü Ömer Haydarlı, Ayhan Şahenk Lisesi Müdürü Ayşe Dicle Özmen ve Şanlıurfalı tiyatro severler izledi.

“İçgüveysi” ve Eyyübiyeli tiyatrocuların kendilerinin yazdığı “Video” adlı iki oyunun sahnelendiği gecede konuşan Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Taş “Amacımız Eyyübiye’deki gençlerin tiyatro ile buluşması ve gençlere örnek olması Eyyübiye’de bu tür sosyal ve kültürel çalışmalara gerçekten büyük ihtiyaç var. Amacımız bu gösteriden sonra her okulda tiyatro gösterisi gerçekleştirerek onların tiyatro ile tanışmasını sağlamak” diye konuştu.

Eyyübiye’de görev yapan öğretmenlerden oluşan Tiyatro Kulübü’nün ilk gösterimi izleyicilerden büyük alkış alırken gösterimin sonunda Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi’nin Folklor Ekibi de sahne aldı. İzleyici ve oyuncuların doyasıya eğlendiği gece, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

HABER MERKEZİ

28 May 2018 - 10:42 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.