Eyyübiye’de Kaderine Terk Edilmiş Sağlık Ocağı

Şanlıurfa'nın Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Seksenören (Süveren) mahallesinde vatandaşlar tarafından hibe edilen ve yol üstü olması hasebiyle

Eyyübiye’de Kaderine Terk Edilmiş Sağlık Ocağı
genc_beyin
Video için play'e tıklayın

Yıllardan beri yapılmış olan sağlık ocağına bugüne kadar ne doktor, ne sağlık çalışanı gönderilmemiş ve kullanılmıyor olduğunundun, yapılmış olan sağlık ocağı artık bakımsızlıktan dökülüyor. Bahçesinde dikenler ve yabancı otların çıktığı sağlık ocağının halini gören vatandaşlar, çok değerli olmasına rağmen arsa hibe ettiklerini, onca masrafa sağlık ocağının yapıldığını, ancak böyle çürümeye terkedildiğini, buraya doktor ve sağlık malzemesi göndermenin çok zor olmadığını, bu hizmetten kendilerinin neden mahrum bırakıldıklarını soruyor.

20 Tem 2019 - 19:35 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.