Eyyubi’ye Belediyesinden 5 Milyon TL Değerinde Misafirhane

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde belediye tarafından yapımı süren ve yaklaşık 5 milyon

Eyyubi’ye Belediyesinden 5 Milyon TL Değerinde Misafirhane
Video için play'e tıklayın

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde yapımı hızlı bir şekilde devam eden misafirhanede incelemelerde bulundu. Hasta yakınlarının rahat ve konforlu koşullarda zaman geçirebilmeleri için yapımına başlanılan ve büyük bir ihtiyacı giderecek olan misafirhane inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, çalışmaların daha da hız kazanması talimatını verdi. Hasta yakınlarına otel konforunda hizmet vermeyi amaçlayan Eyyübiye Belediyesinin yapımını tamamlama aşamasına getirdiği misafirhane, 3 bin 200 metrekarelik alanı kapsıyor. Yıl sonunda bitirilmesi planlanan misafirhane toplam 4 kattan oluşuyor. İçerisinde; misafirhane, bekleme salonları, resepsiyon, çamaşırhane, mutfak, banyo, yatak odaları, balkon ve dinlenme odalarının bulunduğu misafirhane her katta 10 olmak üzere toplam 30 daireden oluşuyor.

Misafirhane inşaatında incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bölge için önemli bir ihtiyacı giderdiklerini belirtti. Belediye olarak bu tarz sosyal belediyecilik çalışmalarının devam edeceği vurgusunu da yapan Başkan Ekinci,” Eyyübiye Belediyesinin hasta yakınları refakatçi misafirhanesindeyiz. Eyyübiye ilçemizdeki 800 yataklı hastanenin açılmasının ardından bizler de özellikle kırsaldan gelen vatandaşlarımızın kalabilecekleri yer konusundaki sıkıntılarını gidermek adına misafirhane yapımına başladık. 100 yataklı modern bir misafirhanenin yapımında yüzde 70’lik kısmı bitme aşamasına getirildi. Yıl sonuna kadar da bunu bitirmeyi hedefliyoruz. İnşallah biter bitmez insanlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Buradaki, amacımız sosyal belediyecilik örneğini sergilemek. Bu fiziki yapıyı yapmamızdaki amaç ta, buraya gelen hasta yakınlarının kalabilecekleri temiz, modern ve konforlu bir mekana kavuşmuş olmalarına olanak sağlamaktı. Bu tarz faaliyetler sosyal projelerdir. Bizler de yerel yönetimler olarak vatandaşların isteklerini dikkate alıp yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizler de sosyal belediyecilik konusunda yapmış olduğumuz diğer çalışmalara ek olarak yaklaşık 5 milyon tl değerinde ve 5 yıldızlı otel konforunda ki hasta yakınları için yaptığımız misafirhanemizi açmış olacağız. “ dedi.

HABER MERKEZİ

#

11 Ara 2017 - 00:00 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.