Evde Çıkan Yangın Dumanından 3 Kişi Etkilendi

Eyyübiye ilçesine bağlı Direkli mahallesinde evde çıkan yangın dumanından 3 kişi etkilenedi.

Evde Çıkan Yangın Dumanından 3 Kişi Etkilendi
Video için play'e tıklayın

Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Direkli mahallesinde meydana geldi. Sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Suriye Uyruklu vatandaşların kaldığı evde yangın çıktı. Çıkan yangını fark eden evdekiler hemen kendini dışarı attı ve itfaiye ve ambulans ekiplerine haber verdi. Daha öncesinde yangın dumanına maruz kalan 3 kişi ise dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 3 kişi olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER MERKEZİ

#

11 Ara 2017 - 13:13 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.