Et Yüklü Kamyonla Esrar Sevkiyatı

Güneydoğu'daki illerden İzmir'deki marketlerde satılmak üzere getirilen etlerin yüklü olduğu kamyonda yapılan aramada gizli bölmede 17 kilo

İzmir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerden kente uyuşturucu madde getirileceği bilgisini edindi. Harekete geçen ekipler, takip sonucu, Gaziemir İlçesi'nde et yüklü bir kamyonu durdurdu. Filmleri aratmayan görüntülerin yaşandığı operasyonda, uyuşturucu bulmak için eğitilen 'Rona' adlı köpek de kullanıldı. Kamyonda yapılan aramada, et yüklenilen deponun alt tarafındaki bölmede, 17 kilo 700 gram esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan kamyon sürücüsü 45 yaşındaki M.B., uyuşturucu maddeden bilgisi olmadığını, kentteki marketlere et getirdiğini dile getirdi. Emniyette işlemleri tamamlanan M.B., adliyeye sevk edildi.

Özel harekat polisli baskın

Bu arada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği 'Noel Baba' adlı operasyon ise nefesleri kesti. Özel Harekat polislerinin katıldığı ve 24 adrese, dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen baskınlarda, 600 gram esrar, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 bıçak, 17 tarihi para, 1 heykel başı ele geçirildi. Operasyonda, 'fuhuş, tarihi eser ve uyuşturucu kaçakçılığı' yaptıkları ileri sürülen 24 kişi yakalandı. Adliyeye sevkedilen şüphelilerden 15'i mahkemece tutuklandı.

19 Eyl 2018 - 03:35 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.