Eski Başkan Ayhan Akçakale Belediyesinin Borcunu Açıkladı

Eski Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan sosyal medya hesabından Akçakale Belediyesinin mevcut Borcunu Açıkladı.

Akçakale Belediye Başkanı Abulhekim Ayhan sosyal medya hesabından Akçakale Belediyesinin mevcut borcunun 22 Milyon 182 Bin 066 TL olduğunu açıkladı.

Eski Başkan Ayhan sosyal medya hesabından şu paylaşımlara Yer Verdi;

1) Akçakale Belediyesinin borcunu sanki hiç hizmet yapılmamış, bu paralar şahsi olarak harcanmış gibi yaygara koparanlara, geçtiğimiz günlerde bu borcu açıklamalarını istemiştim. Fakat, Halkımızı Yalan Yanlış bilgilerle yanıltmaya çalışanlara karşı Belediyemizin hangi kalemlere borcu olduğunu ben buradan halkıma açıklamak istiyorum. İller Bankasından edinilen borç Aşağıda vereceğim tabloda açık ve net olarak belirtilmiştir. Ve Bu borcun karşılığında Halkımıza hizmet yapılmıştır. Aksini iddia eden varsa buyursun kendileri açıklasın. Tabloda belirtilen borçlar dışında bu paranın bir lirası bile şahsi olarak asla harcanmamıştır. İller Bankasından aldığımız kredi borcu ve yaptığımız çalışmaları kalem, kalem Halkımla paylaşıyorum ifadelerini kullandı.

Haber:İbrahim Çakmak

20 May 2019 - 20:10 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.