Esenler'den Suruç'a Kardeşlik Köprüsü

Esenler Belediyesi Suruç'a kırtasiye malzemeleri eğitim materyalleri halı dokuma tezgahları ve çocuk parkları için oyun gruplarından oluşan bir

EsenlerileŞanlıurfa'nın Suruç ilçesi arasında kardeşlik köprüsü kuruldu.

EsenlerBelediyesi, Suruç'a kardeşlik köprüsü kurdu. Uzun yıllar adı terör olayları ile anılan ve İlçe Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu'nunSuruç Belediyesi'ne kayyum olarak atanmasıyla nefes alan Suruç'a bir destek deEsenlerBelediyesi'nden geldi.

YARDIM

MALZEME

LERİ TÖRENLE UĞURLANDI

Suruç'taki okulların ihtiyacını karşılayacak bilgisayar, masa, sandalye, yazıtahtası, kitap, defter gibi çeşitli kırtasiye malzemeleri, iş geliştirme kursuları için eğitim materyalleri, bölgenin en büyük geçim kaynaklarından birisi olan halı dokumacılığı için halı dokuma tezgahları, çocuk parkları için oyun grupları başta olmak üzere farklı ürünlerden oluşan bir TIR dolusu yardım malzemesi, törenle Suruç'a gönderildi.

EsenlerKültür Merkezi'nde düzenlenen uğurlama törenine Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu,EsenlerBelediye Başkanı M.Tevfik Göksu,AK PartiEsenlerİlçe Başkanı Gökhan Taran veAK PartiSuruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ile belediye başkan yardımcıları katıldı.

GÖKSU: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Uğurlama töreninde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan BaşkanGöksu, "Şanlıurfa'ya yaptığımız ziyarette özellikle gençlerimizin istihdamına yönelik fikir alışverişinde bulunmuştuk. Bugün gençlerimiz başta olmak üzere Suruçlu kardeşlerimiz için hazırladığımız yardım malzemelerimizi uğurluyoruz. Bölge insanımızın huzuru ve mutluluğu için her türlü desteği vermeye hazırız ve elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

BaşkanGöksu, iki belediye arasında özellikle kültürel faaliyetler konusunda işbirliği yapacaklarını da söyledi.

Bir süre önce Suruç'u ziyaret edenEsenlerBelediye Başkanı M.Tevfik Göksu, ilçe yöneticileri ve vatandaşların talepleri doğrultusundaEsenler'den Suruç'a kardeşlik köprüsü kuracak bir yardımlaşma çalışması başlatacaklarının sözünü vermişti.

17 Şub 2017 - 14:07 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.