Erdoğan'dan Macron'a Tokat Gibi Cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Suriye'den Ne Zaman Çıkacaksınız?'' diye soran Macron'a ''Siz Ruanda ve Cezayir'de

ERDOĞAN'DAN MACRON'A SERT CEVAP

''Macron bize Suriye'den ne zaman çıkacaksınız diye sordu. Ben Macron'a Cezayir ve Ruanda'da ne kadar kaldıklarını sordum, kaldı ki biz orada sizin gibi katliam yapmaya gitmiyoruz. Terör örgütleriyle uğraşıyoruz.''

''OBAMA BİZİ ALDATTI''

Obama deönminde bizi aldattılar. Verilen sözler yerine gelmedi. Trump'la da bunları konuştuk. ABD'li Generaller Trump'a terörle mücadelenin Türkiye ile olmayacağını söylediler. Fırat Kalkanı Harekatı ile ABD yanıldığını gördü. 3 bin civarındaki DEAŞ'lıyı derdest ettik.Özgür Suriye Ordusu'nun lider kadrosunun bize olan bağlılığını gördük.Bütün çalışmalarımız Rusya ile beraber oldu. Afrin'de 4 bin 600'ü aşkın terör örgütü mensubunu etkisiz hale getirdik ve hale devam ediyoruz.

''DİYARBAKIR BU SEFER FARKLI BİR NETİCE KOYACAK''

Kürt anneleri bu şekilde ağlatan bu PKK terör örgütü bu HDP nasıl oluyor da hala oy alıyor. Anlamakta zorlanıyorum. Ben şu anda devranın değiştiğini düşünüyorum. Van, Diyarbakır mitingleri muhteşemdi. Şanlıurfa, Gaziantep muhteşemdi. Şanlıurfa ve Diyarbakır'da açık ara öndeyiz. İnşallah bu defa Diyarbakır'da farklı bir netice koyacak diye inanıyorum. Mardin inşallah koyacak diye inanıyorum.İnkar politikalarını ayaklarının altına alan biziz, ret politikalarını ayaklarımızın altına alan biziz, asimilasyonu ortadan kaldıran biziz.

23 Haz 2018 - 01:25 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.