EPDK, Şanlıurfa OSB'nin bu Yıl ki Dağıtım Bedelini Belirledi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) tüketicilere bu yıl uygulanacak elektrik dağıtım bedelini kilovatsaat

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(

EPDK

),ŞanlıurfaOrganize Sanayi Bölgesindeki (

OSB

) tüketicilere bu yıl uygulanacak elektrik dağıtım bedelini kilovatsaat başına 1,5198 kuruş olarak belirledi.

Konuyla ilgili Kurul kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre Kurum,ŞanlıurfaOSB sınırları içerisindeki katılımcılara 2017 yılında uygulanacak elektrik dağıtım bedelini tüketiciler için 1,5198 kuruş, üreticiler için de 1,2182 kuruş olarak belirledi.

Elektrik Piyasası Faaliyetlerine İlişkin Yönetmelik uyarınca, OSB'lere yıl içerisinde uygulanacak elektrik dağıtım bedelleri EPDK kararıyla belirleniyor.

24 Oca 2017 - 09:10 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.