Eczacı Hasan İzol ve Dolaş'tan ŞUÇGAD’a Ziyaret

Siverek'in önde gelen kanaat önderlerinden Ecz. Hasan İzol Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Kef sahibi
Haber albümü için resme tıklayın

Siverek'in önde gelen kanaat önderlerinden Ecz. Hasan İzol ve Siverek Urfanatik Gazetesi temsilcisi Şükrü Dolaş, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanını dernek binasında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Ecz. Hasan İzol, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD)’tın Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yapmış olduğu faaliyetlerinden memnuniyetle bahsederek, Urfa basının daha ileriye gitmesi ve daha iyi şartlara sahip olmasında faaliyet gösteren böylesi bir derneğin Şanlıurfa basını için büyük bir kazanım olduğunu söyledi. Hasan İzol, Şanlıurfa ve ilçelerinin kalkınması, gelişmesi ve ileriye dönük projelerin yapılmasında basının büyük bir baskısı ve katkısı olduğunu ifade ederek, bu alanda ellerinden gelen her türlü çalışmayı yürüten ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak ve dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak ise dernek olarak tek gayelerinin Urfa basının hak ettiği yere gelmesi olduğunu vurgulayarak, dernek başkanlığı ve üyeleri olarak bunun için her türlü çalışmanın içinde olduklarını söyledi. Tahir Gülebak, Ecz. Hasan İzol’a Dernekleri için söylenen bu güzel duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Gülebak ardından, Memleketinde halkın her konuda destekçisi ve birleştirici kişiliğiyle hayranlık elde eden özellikle genç kesimin sempatisini kazanan hiç bir şekilde dil, din, ırk ayrımı yapmadan kimsesizler için mücadele veren İzol’un aynı zamanda feodalizmden kaynaklı sınıflandırmalara son verme mücadelesi vermesinden dolayı kendisini tebrik etti.

23 Nis 2018 - 17:49 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.