Dolu Yağışı Trafik Kazalarına Sebep Oldu!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yağışlardan kaynaklı meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Dolu Yağışı Trafik Kazalarına Sebep Oldu!
Video için play'e tıklayın

Diyarbakır – Siverek karayolunda 3 ayrı kaza meydana geldi. İlk kaza aniden başlayan dolu yağışı nedeniyle Siverek – Diyarbakır karayolu 35. kilometresinde yaşandı.

Dolu nedeniyle yoldan çıkarak şarampole devrilen otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.

Bir diğer kazada ise dolu nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayan pikap virajı alamadı. Araç sürücüsü hafif yaralandı.

Aynı saatlerde yaşanan bir diğer kazada ise dolu nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pikabın şarampole devrilmesi sonucu araçta bulunan iki yaralandı.

Öte yandan gece saatlerinde Siverek – Feribot karayolu 5. kilometresinde otomobilin at arabasına çarpması sonucu otomobil sürücüsü ile at arabası sürücüsü yaralandı.

Kazalarda yaralananlar 112 Acil Servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan ikisinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Şanlıurfa’ya gönderildiği öğrenildi.

Jandarmanın kazalarla ilgili soruşturması ise sürüyor.

22 Eki 2019 - 10:32 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.