Doktora Saldıran Adamın Eşi Konuştu

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dön gece pediatri asistanına kaldırım taşıyla saldıran hasta yakınları doktorun ağır yaralanmasına

Doktora Saldıran Adamın Eşi Konuştu
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Doktora saldıran hasta yakının eşi sabah saatlerinde hastanen gelerek, yetikleriyle tartıştı ve kendileriyle ilgilenmek yerine doktorun çay kahve içtiğin İddia etti ve hala çocuğunun ateşi olduğunu ve saldırıya uğrayan doktorun bir şeyi olmadığını söyledi.

Eşi Abdülkadir K’nın tutuklandığını öğrenen eşi Ayşe K. Hasta çocuğu N.K ve 12 yaşındaki kızı ile birlikte başhekimin kapısının önünde beklemeye başladı. Bunun üzerine hastane yetkilileri Ayşe K’nın yanına gelerek beklememsini istedi bunun üzerine Ayşe K. ve yetkililer arasında tartışma çıktı.Ayşe K. çocuğunun ateşi olduğunu söyleyerek , “Çocuğumun hala ateşi var ,benim çocuğum ölüyor doktor ilgilenmedi.doktoru çağırıyoruz doktor ortada yok ,hastanenin önüne çıkıp çay ,kahve içiyor ,bizimle ilgilemiyor . Yılan ısırmış çocuk için acil değil diyor”

Eşi tarafından darp edilen doktorun durumunun iyi olduğunu belirten, Ayşe K. dön gece geç saatlerde çocuğunu yüksek ateşi olduğu için hastaneye getirdiklerini söyleyen, Ayşe K. çocuğumun 45 derce ateşi vardı ama doktor gelip serum takıp gitti. Çocukla ilgilenmedi, çocuğun hala daha ateşi var. Doktorun bir şeyi yok. Doktoru yoğun bakıma aldılar rapor için yoğun bakıma almışlar. Dövmüş ama neden dövmüş eşim doktoru, doktorun hiç mi suçu yok?" dedi

Annesinin birlikte hastaneye gelen 12 yaşındaki kızı doktorun kardeşiyle ilgilenmediğini dışarı çıkıp çay, kahve içtiğini söyledi. Hastane yetkilisi Ayşe K.'ye "Şov yapıyorsun" dedi. Tartışmanın ardından Ayşe K. Hastanenin Başhekimi Mehmet Akif Altay ile görüşmek üzere odaya alındı.

Haber: Ayhan Kesici

18 Tem 2018 - 13:05 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.