Direkte İntihar Girişimini Polis Önledi

ŞANLIURFA'da madde bağımlısı olan ve daha önce birçok kez intihar girişiminde bulunan 30 yaşındaki Muhittin A. bir alışveriş merkezinin 20 metre

Öğleden sonra Haleplibahçe Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkındaki 20 metre yüksekliğindeki aydınlatma direğine çıkan bir kişinin intihara kalkıştığını görenler polisi aradı. İhbar üzerine bölgeye giden polisler, direğe çıkan kişinin daha önce de birçok kez benzer girişimlerde bulunan Muhittin A. olduğunu belirledi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de önlem aldığı bölgede, polisler yaklaşık bir saat süren çalışmayla Muhittin A.'yı ikna etti. Onlarca kişinin de meraklı gözlerle izlediği Muhittin A., direkten indirildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

22 Mar 2017 - 17:59 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.