Dicle Elektrik İmam Bakır Mahallesine Yatırım

Dicle Elektrik Haliliye'nin İmam Bakır mahallesinde 750 bin liralık yatırım gerçekleştiriyor. Kısa sürede tamamlanması beklenen yatırımdan mahallede

Müşterilerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun yönetmeliklerine uygun olarak kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli enerji vermek için çalışan Dicle Elektrik, yatırımlarına ara vermiyor. Şanlıurfa'da 2018 yılı yatırım programında yer alan merkez Haliliye ilçesine bağlı İmam Bakır mahallesindeki enerji altyapısını güçlendirme çalışmaları kapsamında Dicle elektrik tarafından buraya 8 bin metre izolasyonlu alpek kablo ile 36 bin metre abone kablosu çekiliyor. Yatırım kapsamında mahallede 242 adet Direk Üstü Sayaç Otomasyon Panosunun (DÜSOP) da montajı gerçekleştirilecek. Modern bir aydınlatma şebekesi kurulmasını da içeren söz konusu yatırım çalışması ile mahallede cadde ve sokak aydınlatmasında kullanılmak üzere 50 direk dikilecek ve 242 armatürün montajı gerçekleştirilecek.

Dicle Elektrik tarafından gerçekleştirilmekte olan ve kısa sürede tamamlanması planlanan yatırımdan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinler, yapılan çalışmalar nedeniyle enerji şirketine teşekkür ettiler.

19 Eyl 2018 - 06:49 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.