Demirkol ve Fakıbaba Vatandaşlar ile Bir Araya Geldi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile rabia meydanındaki iftarın ardından vatandaşlarla bir

misafir
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediyesinin rabia meydanındaki iftar sofrasına konuk olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, iftarın ardından FevziDemirkol ile meydandaki vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların taleplerini dinleyerek, görüş alışverişinde bulunan Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba, iletilerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağı mesajını verdi.

Haliliye belediyesinin iftar sofrasının çok önemli bir hizmet olduğunun altını çizen Milletvekili Fakıbaba, yaptığı açıklamada, "Öncelikle hemşerilerimin mübarek Ramazan'ını kutluyorum. Hakikaten çok keyifle bir iftar açtım. Gerçekten hem başkanımıza hem de Haliliye belediyesinin çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Binlerce insan bir aradaydı. Lezzetle mutluluk duydum" ifadelerini kullandı. Fevzi Demirkol ise Ramazan Ayı boyunca devam edecek olan sahur ve iftar sofralarına tüm vatandaşları beklediklerini belirterek, "Tüm hemşehrilerimizin ve İslam Aleminin Ramazan'ını tebrik ediyorum. İftar soframızda, uzun yıllar Şanlıurfa'ya hizmet etmiş olan milletvekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba'yı misafir ettik. Teşrifleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu soframızda yetkililerimiz, maddi durumu iyi olanlar, muhtaç olanlarımız hep bir arada hem hal olmaktadırlar. Bu soframız seçildiğimiz günden buyana devam etmektedir ve inşallah sağlıkla, huzurla devam edecektir. Teşrif ettikleri için milletvekilimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

29 May 2017 - 14:05 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.