Cumhuriyet Tarihinde İlk! Çocuklar Oturdu

Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu yıl 23 Nisan'da öğrenciler müdürlük koltuğuna oturdular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de dış temsilciliklerde kutlanıyor. 23 Nisan Ulusal çocuk ve egemenlik haftası etkinlikleri Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de kutlanmaya başlandı.

İlçede Etkinlikler kapsamında mülki makamların sembolik olarak çocuklara devredilmesi geleneği ilk kez kütüphanelerde uygulanmaya başlandı.

Siverek Halk kütüphanesine Siverek ilk kez 23 Nisanda bir kız çocuğu Müdürlük makamına oturdu. Gazi Paşa İlkokulu 4 sınıf öğrencisi Elif Sultan Aycan kütüphane müdürü koltuğuna oturarak ilk demecini verdi.

“Daha büyük ve modern bir binada Siverek halkına hizmet vermek istediğini belirterek, bunun için devlet büyüklerimizin yardım etmesinin önemini vurguladı. Siverek ilçesinin nüfusu ve öğrenci potansiyelini dikkate alarak bir an önce kütüphane binasının teminine yönelik çabaların artması gerektiğini belirten kütüphane müdiresi Aycan 23 Nisan bayramı dolayısıyla yetkililerden Siverek çocuklarına yeni bina ve bu bina içerisine çocuk bölümü olacak şekilde bir kütüphane binasının armağan edilmesi dileğimizdir diyerek tüm çocukların bayramını kutladı”

23 Nis 2019 - 16:13 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.